12 января, 12:24

Помогите вставить нужное.

1. The book ... in the box.

a) is; b) are; c) am; d) were; e) has.

2. We have ... friends here.

A) a lot of; b) much; c) many; d) little; e) a little.

3. We don't have ... time to stay here long.

a) many; b) much; c) a few; d) few; c) any.

4 ... you a cousin?

a) have; b) has; c) is; d) are; e) is.

5. I ... a student.

a) is; b) am; c) are; d) has; e) have.

6. Mr. Brown ... a daughter.

a) Has; b) have; c) are; d) am; e) is.

7. Those cars ... red.

a) is; b) are; c) am; d) was; e) has.

8. She ... a large family.

a) have; b) has; c) am; d) was; e) shall has.

9. Nick ... my good friend.

a) is; b) are; c) am; d) were; e) has.

10 ... she from England?

a) are; b) is; c) am; d) were; e) has.

+2
Ответы (1)
  1. 12 января, 12:29
    0
    1. a)

    2. a)

    3. d)

    4. b)

    5. b)

    6. e)

    7. b)

    8. b)

    9. a)

    10. b) возможно так
Знаешь ответ?
Не уверен в ответе?
Найди верный ответ на вопрос ✅ «Помогите вставить нужное. 1. The book ... in the box. a) is; b) are; c) am; d) were; e) has. 2. We have ... friends here. A) a lot of; b) ...» по предмету 📙 Английский язык, а если ответа нет или никто не дал верного ответа, то воспользуйся поиском и попробуй найти ответ среди похожих вопросов.
Искать другие ответы