Задать вопрос

1. I always

drink tea with … sugar.

a) the

b) a

c) an

d) -

2. My

brother … eat fish.

a) isn't

b) don't

c) doesn't

d) hasn't

3. My

parents … in 1960.

a) meet

b) meeting

c) met

d) meeted

4. What

time …. Maria come home yesterday?

a) does

b) had

c) -

d) did

5. This car

is … than the other one.

a) cheap

b) cheaper

c) the cheapest

d) the most cheap

6. He … at

the moment.

a) sleep

b) sleeps

c) slept

d) is sleeping

7. I …. my arm

three times in my life.

a) have

broken

b) had broken

c) broke

d) break

8. I …. You re wondering why I

asked you all here today.

a) expect

b) was expecting

c) am expecting

d) have been expecting

9. Which

word is different?

a) huge

b) enormous

c) terrific

d) gigantic

10. Kennedy

… the president of the USA.

a) were

b) was

c) did

d) had

+9
Ответы (1)
  1. Влас
    0
    1. d

    2. c

    3. c

    4. d

    5. b

    6. d

    7. a

    8. c

    9. c

    10. b
Знаешь ответ?
Не уверен в ответе?
✅ Найди верный ответ на вопрос «1. I always drink tea with … sugar. a) the b) a c) an d) - 2. My brother … eat fish. a) isn't b) don't c) doesn't d) hasn't 3. My parents … ...» по предмету Английский язык, а если ответа нет или никто не дал верного ответа, то воспользуйся поиском и попробуй найти ответ среди похожих вопросов.
Искать другие ответы