5 марта, 13:03

Present Simple Tense

1.) I ... that he is right.

A. think B. thinks C. thinkes

2.) Mrs Smith ... Maths at school. A. teach B. teaches C. teachs

3.) It ... interesting.

A. seem B. seemes C. seems

4.) They ... have a car

A. don't B. doesn't C. not

5.) She play the piano.

A. don't B. doesn't C. not

6.) He ... the bananas.

A. don't likes B. doesn't like

C. doesn't likes

7.) ... you like reading books?

A. - B. Do C. Does

8.) Does your sister ... to school? A. go B. gos C. goes

9.) ... your brother live in Moscow? A. Do B. does C. -

10.) Does she watch TV every day? - Yes, ...

A. she do. B. she does. C.-

11.) Do your parents ... ?

A. work B. works C. workes

12.) What ... you ... in the evenings? A.-/do B. do / - C. do / do

13.) Where ... he ... lunch?

A. do / have B. does/has

C. does/have

+2
Ответы (2)
  1. 5 марта, 13:37
    0
    1A

    2B

    3C

    4A

    5B

    6B

    7B

    8A

    9B

    10B

    11A

    12 С

    13 С
  2. 5 марта, 14:52
    0
    1. а, 2. с, 3. с, 4 а, 5. в, 6. в, 7. в, 8. а, 9. в, 10. в, 11. а, 12. с
Знаешь ответ?
Не уверен в ответе?
Найди верный ответ на вопрос ✅ «Present Simple Tense 1.) I ... that he is right. A. think B. thinks C. thinkes 2.) Mrs Smith ... Maths at school. A. teach B. teaches C. ...» по предмету 📙 Английский язык, а если ответа нет или никто не дал верного ответа, то воспользуйся поиском и попробуй найти ответ среди похожих вопросов.
Искать другие ответы